Logo Stage & Drapes Support

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Stage & Drapes Support staat het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel. Op diverse terreinen hebben we hier voor een beleid ontwikkeld en brengen het vervolgens in de praktijk zoals hieronder beschreven.

Opleiden

Bij Stage & Drapes Support speelt scholing van het personeel een grote rol. Alle werknemers beginnen bij aanvang van hun dienstverband met een interne opleiding, na het volgen van deze opleiding wordt de kennis getest door een leidinggevende. Hierdoor kunnen wij zeker zijn dat alle projecten veilig en verantwoord opgeleverd worden.

Naast de bouwtechnische opleiding wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en gezondheid. De persoonlijke groei gecombineerd met een degelijke opleiding leiden tot meer kennis binnen ons bedrijf en een betere positie op de arbeidsmarkt.

Leerbedrijf

Leerbedrijven zijn onmisbaar voor het (middelbaar) beroepsonderwijs. Alleen door een goede stageplek te bieden kunnen we de nieuwe generatie MBO-ers een goede kans bieden op de arbeidsmarkt. Stage & Drapes Support biedt als erkend leerbedrijf de mogelijkheid om deze stage in een uitdagende omgeving te voltooien.

Veilig werken

Al onze medewerkers worden getraind op veilig werken en het creëren van een veilige werkomgeving.

Naast zelf verantwoord en veilig werken zien wij het als onze plicht om onveilige werksituaties om ons heen te melden bij onze opdrachtgevers.

Daarnaast werken wij alleen met producten die aan de strengste veiligheidseisen voldoen.

  • Zo zijn alle zeilen en doeken brandvertragend en kunnen wij hier de certificaten van overhandigen.
  • Onze materialen voldoen aan de strenge TUV eisen TUV Certificaat.
  • De materialen worden regelmatig gecontroleerd en gekeurd, zo kunnen wij en u er zeker van zijn dat de materialen veilig te gebruiken zijn.
  • De podiumdelen die wij verhuren zijn delen met een zogenaamde antisliplaag, waardoor het podium niet glad wordt wanneer het nat wordt.

Mileubewust ondernemen

Bij podia en gordijnen zult u misschien niet meteen denken aan milieubewust ondernemen. Toch doen wij ons best om zo bewust mogelijk om te gaan met het milieu.

  • Zo werken wij alleen met hoogwaardig materiaal, waardoor wij onze materialen langer kunnen inzetten, wat leidt tot minder afval.
  • We scheiden ons afval zoveel mogelijk, denkt u hierbij aan het apart aanbieden van aluminium, staal, papier, electrische apparaten en inkt cardridges.
  • Waar mogelijk werken wij zoveel mogelijk met LED verlichting, zo verbruiken wij zo min mogelijk energie.
  • Onze leveranciers zijn, waar wij de keuze konden maken, ook volledig mileubewust.
  • Bij aanschaf van nieuwe auto’s wordt rekening gehouden met de invloed op het milieu.

Ook willen we onze klanten ondersteunen bij het maken van milieuvriendelijke keuzes: wij geven een deskundig en eerlijk advies met betrekking tot milieuverantwoord inkopen. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van deze aspecten en kunnen u van een goed advies voorzien.

Sponsoring

Stage & Drapes Support steunt verschillende (sport)verenigingen en stichtingen.

Daarnaast vinden wij cultuur erg belangrijk. Zo steunen wij diverse bands en theatergroepen en sponsoren wij een aantal scholen met diverse cultuurgebonden projecten.