Logo Stage & Drapes Support

Podium van 4 x 6m met overkapping en uitbouw

Deze overkapping is ideaal voor kleinere evenementen en festivals.
De opening tussen de overkapping en het podium is minimaal 3 meter, de exacte afmeting is afhankelijk van de door u gewenste hoogte van het podium.

Informatie

Deze overkapping heeft een uniek schuin dak en is opgebouwd uit Prolyte trussen met speciaal voor Stage & Drapes Support ontworpen hoeken.

Over deze trussconstructie wordt ons speciale brandvertragende zeil gespannen.

Bij dit speciale dak kan de regen gemakkelijk aan de achterzijde van de constructie afstromen en is hierdoor dus uitermate geschikt voor het wisselvallige hollandse weer.

Omdat deze overkapping uit trussen bestaat is ook deze uitermate geschikt voor het inhangen van geluid en verlichting.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Uiteraard is het mogelijk om zelf uw eigen licht en/of geluid in het dak van het podium te hangen, u dient dan wel van te voren een technische tekening, ter beoordeling, aan ons door te sturen.

Dit in verband met de belasting van de trussen en daarmee de veiligheid van de artiesten en uw bezoekers.

Sidewings

Deze overkapping wordt uitgebouwd met 2 sidewings. In de sidewings kunnen banners gehangen worden met daarop bijvoorbeeld de namen van de sponsoren of de naam van het evenement.

In overleg met u kunnen wij deze doeken leveren, de doeken worden gemaakt van Mesh doek. Dit doek bestaat uit een geweven stof die lucht en geluid doorlaat. Hierdoor is het uitermate geschikt om voor de speakers te plaatsen. De grootte van de banner kunt u zelf bepalen.

Afmeting podium 6 x 4 Meter
Afmeting overkapping 7 x 4 Meter

Beschikbaar vanaf 1400.00 Euro excl BTW Per dag