Logo Stage & Drapes Support

Onze podia

Wist u dat Stage & Drapes Support, met meer dan 350 podiumdelen, het grootste assortiment aan podiumdelen uit de regio heeft?

Niet alleen standaard delen van 1 meter bij 2 meter, maar ook ronde en diverse soorten driehoekige podiumdelen.

Wij hebben zelfs hele unieke podiumdelen van 50cm x 50cm, waardoor wij een podium tot op 50cm nauwkeurig kunnen bouwen.

Onze podia kunnen gebruikt worden op alle mogelijke locaties. Door een unieke coating zijn onze podia zowel binnen als buiten te gebruiken.

Door gebruik te maken van onze verstelbare poten kan dit zelfs op schuine en ongelijke vloeren.

Prolyte

Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit podiumdelen.

Onze podiumdelen zijn van het merk Stage DEX. Stage DEX is een product van Prolyte.

Prolyte is het grootste en meest het innovatieve merk ter wereld op het gebied van trussen, takels, barriers en natuurlijk podiumdelen.

Prolyte maakt de sterkste en meest veelzijdige podiumdelen en accessoires van de hele markt.

Wij verhuren podiumdelen met een Top Line topping. Dit wil zeggen dat alle podiumdelen ook uitstekend buiten te gebruiken zijn zonder dat ze glad worden bij regen.

Onze podia kunnen op verschillende hoogtes worden gebouwd, beginnend vanaf 10cm tot en 3 meter. Voor de podia boven de 120cm hoogte maken wij gebruik van de speciale Frames. Zo kunnen wij ook de hogere podia volledige veilig bouwen zonder in te hoeven leveren op stabieliteit of maximale belasting van de decks.

Werkwijze

Wanneer u uw idee bij ons neerlegt gaan wij samen met u kijken hoe we dit plan zo goed mogelijk kunnen uitvoeren, desgewenst voor een goede tekening incl. de toegestane belastbaarheid.

Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en bent u volledig verzekerd bij eventuele calamiteiten.

De op- en afbouw van het podium plannen we in goed overleg met u en de locatie.

Zo weet u zeker dat het podium goed, veilig en snel opgebouwd wordt. Al onze podiumbouwers zijn op de hoogte van de regels en wetten die gelden voor een veilig podium.

Een van de grootste voordelen onze podiumdelen is dat ze snel en makkelijk op te bouwen zijn zonder het gebruik van gereedschap. Hierdoor is er ook minimum aan geluidsoverlast.

Unieke oplossingen

Met enige regelmaat komen we locaties tegen waar een standaard podium gewoon niet voldoende is, wij denken dan graag met u mee voor een oplossing op maat.

Oplossingen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit podiumdelen die speciaal voor u maat worden gemaakt, of we kunnen uw podium met trussen verhogen zodat men zowel op het podium als onder het podium kan optreden of zelfs een compleet orkest onder het podium kwijt kan.

Certificaten

De Stage Dex worden volgens de strengste normen gekeurd. Bovendien hebben ze allemaal een TUV certificaat en voldoen hiermee aan alle eisen van gemeentes in Nederland, maar ook alle andere landen in Europa.