Logo Stage & Drapes Support

Accessoires

Alle Prolyte accessoires worden gemaakt volgens de hoogst mogelijke standaards, richtlijnen en waar mogelijk TUV certificering

Leg to Leg Clamp (SM-ACC-CLP-01)

Deze klem is speciaal gemaakt voor de verbinding en versteviging van podiumdelen van Stage DEX met een ongelijke hoogte.
Deze klem zorgt voor een verbinding tussen 2 poten en vangt daarmee alle horizontale bewegingen op en zorgt er tevens voor dat de podiumdelen strak tegen elkaar blijven liggen.

Leg to Leg 4 Clamp (SM-ACC-CLP-02)

Deze klem is speciaal gemaakt voor de verbinding en versteviging van podiumdelen van Stage DEX met een ongelijke hoogte.
Deze klem zorgt voor een verbinding tussen 4 poten en vangt daarmee alle horizontale bewegingen op en zorgt er tevens voor dat de podiumdelen strak tegen elkaar blijven liggen.

Dex to Dex Clamp (SM-ACC-CLP-03)

Een klem om de podium delen van Stage DEX aan elkaar te verbinden. Bij deze klem worden de podiumdelen met elkaar verbonden.
Kan alleen gebruikt worden wanneer de podiumdelen op gelijke hoogte zijn. Wanneer u ongelijke decks met elkaar wilt verbinden kunt u één van de bovenstaande Leg to Leg connectors gebruiken.

Deck to truss klem (sm-acc-adapt-30V)

Klem om podiumdelen vast te zetten op 30cm truss

Dex leveller (SM-ACC-CON-01)

Deze dex leveller wordt gebruikt om podiumdelen van Stage DEX precies op dezelfde hoogte te krijgen, waardoor u bijvoorbeeld niet struikelt over opstaande randjes.

Dex connector (SM-ACC-CON-02)

Deze connector zorgt er niet alleen voor dat de podiumdelen van Stage DEX op gelijke hoogte met elkaar zijn, maar verbindt de podiumdelen ook nog eens met elkaar.
De connector kan met een simpele imbussleutel worden aangedraaid.
Deze connectoren zijn ideaal voor lage podia, waar u geen Deck to Deck of Leg to Leg klemmen kunt gebruiken.

Coupling Connector (SM-ACC-CON-0_)

Deze connector verbindt podiumdelen van Stage DEX met elkaar, maar zorgt ervoor dat u de delen toch nog onder een hoek van maximaal 30 graden kan zetten.
Dit is de ideale oplossing voor het maken van een ramp, een rolstoeltoegang of schuine catwalk.
Het laatste cijfer in de code is voor de lengte van de connector.

Klik hier voor een handleiding

T-HEAD BOLT (SM-SP-T-BOLT)

Een speciale M10x40 bout, om aan de zijkant van de podiumdelen van Stage DEX te bevestigen. Hieraan kunt u vervolgens allerlei dingen ophangen zoals aanwijzingsborden of kleine lichte spots.

Curtain Profile (SM-CT-ATT-0_)

Deze speciale aluminium borden hebben een dubbele functie. Behalve dat ze klittenband hebben voor de bevestiging van de afrok, kunnen ze ook ondersteboven worden opgehangen en zo zorgen voor een kleine opstaande rand van 20mm ook wel een toe board genoemd.
Het laatste cijfer in de code is voor de lengte van de connector.

1 = 047cm
2 = 097cm
3 = 197cm